Kéz és lábápolás,lábgyógyászati pedikűr (gyógypedikűr), műkörömépítés.

Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

Pedikűr és Lábgyógyászati pedikűr

7194_0.jpg

Pedikűröst sokan az első alkalommal félve keresik fel, mert nem tudják, hogy, mi is történik. Van, aki szégyelli megmutatni a lábát egy idegennek. Sokszor csak akkor mennek el, amikor már kellemetlenül nyom a bőrkeményedés, szúró fájdalom nehezíti a járást, ami utalhat tyúkszemre, de lehet szemölcs is, vagy fájdalmas berepedezett sarok, gyulladásban lévő benőtt köröm a nem szakszerű otthoni kezelések stb.….

 

Miért, is keressük fel rendszeresen a pedikűröst!

 

Lábápolási tanácsokat ad, észrevesz olyan problémát a talpon, amit mi  nem veszünk, észre vagy nem foglalkozunk vele kellően. Megismered a felfrissülés érzését, hogy milyen is az mikor lábaid megszépülnek és fellélegzik.


Lábgyógyászati pedikűr (gyógypedikűr), az esztétikai pedikűrrel szemben, a lábápolásnak egy egészségügyi része, amikor eltávolítunk egy benőtt körmöt, tyúkszemet, vagy egyéb problémákat oldunk meg, ezáltal megszüntetjük Vendégünk fájdalmát és a láb szinte fellélegzik. A vendéget az elvégzett kezelés után visszarendelem, ameddig szükséges kontrollra.

 

 


 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 29
Heti: 266
Havi: 911
Össz.: 113 820

Látogatottság növelés
Oldal: PEDIKŰR, LÁBGYÓGYÁSZATI PEDIKŰR
Kéz és lábápolás,lábgyógyászati pedikűr (gyógypedikűr), műkörömépítés. - © 2008 - 2019 - heninailss.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: benőtt köröm - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »