Kéz és lábápolás, gyógypedikűr, műkörömépítés.

Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

 

 PedikűrVigyor

 apolt-labak.jpg

 

 Pedikűröst sokan az első alkalommal félve keresik fel, mert nem tudják, hogy, mi is történik. Van, aki szégyelli megmutatni a lábát egy idegennek. Sokszor csak akkor mennek el, amikor már kellemetlenül nyom a bőrkeményedés, szúró fájdalom nehezíti a járást, ami utalhat tyúkszemre, de lehet szemölcs is, vagy fájdalmas berepedezett sarok, gyulladásban lévő benőtt köröm a nem szakszerű otthoni kezelések stb.….

 

Miért, is keressük fel rendszeresen a pedikűröst!

 

Lábápolási tanácsokat ad, észrevesz olyan problémát a talpon, amit mi  nem veszünk, észre vagy nem foglalkozunk vele kellően. Megismered a felfrissülés érzését, hogy milyen is az mikor lábaid megszépülnek és fellélegzik. 

 

 Kik azok, akik felkeresnek? Akinek fontos az is, ami nem csak nyáron látszik. Bárki, gyermek, idős, kismama vagy cukorbeteg bátran kereshetnek. Nálam mindenki a szakszerű szakápolásban részesül.

 

 

GyógypedikűrVigyor

  

labak.jpg

 

A gyógypedikűr, az esztétikai pedikűrrel szemben, a lábápolásnak egy egészségügyi része, amikor eltávolítunk egy benőtt körmöt, tyúkszemet, vagy egyéb problémákat oldunk meg, ezáltal megszüntetjük Vendégünk fájdalmát és a láb szinte fellélegzik. A vendéget az elvégzett kezelés után visszarendelem, ameddig szükséges kontrollra.

 

 

                                TisztaságrólVigyor

  11071413_387885314730585_892523025376548488_n.jpg

 

Munkám során különösen figyelmet fordítok az állandó sterilizálásra minden eszközeim, mind a munkaterület, mind a kezelendő bőrfelület tekintetében. Rozsdamentes szerszámokat, steril egyszer használatos szikét, használok.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 44
Tegnapi: 58
Heti: 424
Havi: 984
Össz.: 100 268

Látogatottság növelés
Oldal: Gyógypedikűr, pedikűr
Kéz és lábápolás, gyógypedikűr, műkörömépítés. - © 2008 - 2018 - heninailss.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: dunsztkötés - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »